Dansk Padel Forbund repræsenterer en sportsgren (padel), der er i rivende udvikling i Danmark. Vi har søgt om optagelse i Danmarks Idrætsforbund og står i mellemtiden på egne ben uden udsigt til den offentlige støtte, som de fleste andre sportsgrene heldigvis nyder godt af.

Vi har mange aktiviteter i Dansk Padel Forbund, og endnu flere på bedding, og i den proces vil vi gerne tilbyde sponsorer at være med på vognen.

Landsholdstræning 24. maj 2020. Foto af Thomas Frøde Kvistholt

For at starte i det små, tilbyder vi, at du kan sponsorere Dansk Padel Forbund i et helt år for kun 5.000 kroner. Det er ikke bare dig der støtter Dansk Padel Forbund, du får som sponsor rent faktisk også noget for pengene, herunder masser af eksponering, informationer, padelspil og møde med bestyrelsen.

Du kan læse vedlagte sponsorkoncept, hvor let du kan blive sponsor for Dansk Padel Forbund, og hvis det interesserer, så følg enten vejledningen, eller tag kontakt med en af os i bestyrelsen i Dansk Padel Forbund.

Hvis du gerne vil støtte Dansk Padel Forbund med en individuel aftale, søger vi også større sponsorater til f.eks. vores landshold (herre, dame og veteran), Padel Liga, enkelt-turneringer samt tøj- og boldsponsorer.

I Dansk Padel Forbund er mulighederne mange og vi tager rigtig gerne en personlig snak om dine ønsker – bare skriv til os på formand@danskpadelforbund.dk og lad os sammen strikke en god, individuel løsning sammen til glæde for padelsporten i Danmark.

Skriv et svar