VM kvalifikation er lige om hjørnet, og i går drog vi over Øresundsbroen for at spille mod de svenske spillere i Staffanstorp, hvor “Padel of Sweden” har 4 fine baner.
Vi havde alle glædet os til at møde nye modstandere, da der ikke er så mange at spille med og mod herhjemme endnu. Derudover så vi frem til at træne den rigtige kampsituation, hvor koncentrationen skal være i top under hele kampen. Som tidligere tennisspiller, der i høj grad mistede glæden ved tennisspillet  pga. den mentale kamp, hvor man helst skulle være de største fjender på banen, og hvor der også kunne ryge nedladende bemærkninger over netkanten, så var det en kæmpe fornøjelse at opleve denne gentleman sport. ”Bra spel!” lød det fra modstanderne og det blev selvfølgelig gengældt. Er man i tvivl om en bold, så spilles den om – ikke så meget pjat. Der er derfor fokus på spillet og det gælder ikke om, hvem der har lært at råbe højst. Sikke en glæde at dyste igen!
Vi fik en samlet sejr med hjem og melder klar til VM kvalifikation i Gent, Belgien d. 15-17 juni.

 

Vores landsholdstøj var desværre for flere spilleres vedkommende i “trykken” og det danske hold kunne derfor ikke fremstå fuldstændig ens ved denne lejlighed. Det retter vi op i Gent.

Skriv et svar