Daniel Kvist

Lær forbundet at kende!

Hvad hedder/kaldes du?

Jeg hedder Daniel Kvist – reagerer hurtigst ved at blive kaldt Kvist.

Hvem er du?

Netop hjemvendt til Dronningens Danmark efter 9 år ude i den store verden

Hvor bor du?

“Kanalbyen ved Lillebælt” Fredericia

Hvad laver du i forbundet?

Som nyudklækket i DPF bestyrelsen må jeg sande at jeg nok kommer til at se lidt med over skuldrene, men er heller ikke bange for at tage et par handsker på eller give de ældre noget modspil.

Hvordan opdagede du padel?

På besøg hos en kammerat på Malta, dernæst har det været som en afhængighed hvor man flere gange ugentligt skal have sit fix for at kunne fungere.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Jeg driver et mindre firma som dagligt køber og sælger brændstof til skibe også kaldet ”bunkers”. Og så er jeg Præsident i en nyopstartet padelklub : Fredericia Padel Federación. Så når jeg ikke spiller padel, så står der stadig en del padel på menuen.

Hvad er dit favoritslag?

Den slice der ligger lavt mellem de to modstandere og splitter dem som et rundstykke ved søndagsbordet. Ellers alle slag fra Thomas Graversen.

Hvad ved vi ikke om dig?

Efter at have været bosiddende i Genoa, finder du ikke en dansker der kan lave en bedre trofie al pesto eller rigatoni alla bolognese og min espresso bliver lavet på 91 gr. :- )

Velkommen til Daniel i Dansk Padel Forbund!