Det er nemt at tilmelde et hold til DPF Padel Liga.

Dit hold skal være tilknyttet en klub i Rankedin. Klubben er holdets hjemmebane og kan både være en klub, firma eller et kommercielt center.

Dansk Padel Forbund hjælper gerne med at oprette en klub, men du kan også selv gøre det ved at følge denne guide.

Sådan tilmelder du holdet

• Du finder DPF Padel Liga på Rankedin her. Kik i Upcoming/kommende turneringer.
  • Klik på ”Add team”
  • A. Indtast det holdnavn i er blevet enige om og husk at jeres holdnavn skal have reference til jeres spillested eller klub, og ikke må være ulødigt m.m.
  • B. Vælg jeres klub som skal være oprettet på Rankedin.
  • C. Du må gerne vælge den division du mener holdet hører til i, men turneringsledelsen forbeholder sig ret til at ændre valget. Dette gøres i så fald efter deadline for tilmelding til DPF Padel Liga.
  • D. Vælg hvilken region jeres hold hører til i.
  • E. Tilføj “Team Admins”, nu eller senere, ved at søge på deres fulde navn.
  • F. Tilføj spillerne, nu eller senere, ved at søge på deres fulde navn. Findes de ikke skal hver enkelt spiller sørge for at oprette sig på Rankedin. Det gør spillerne ved at følge denne guide.
  • Tryk på ”Save” og du er færdig.
  • Dit hold er nu oprettet og tilmeldt DPF Padel Liga.
  • Send 600,- for deltagelse til Dansk Padel Forbund via MobilePay til 77505, og så hører holdkaptajnen fra Dansk Padel Forbund, så snart programmet for DPF Padel Liga er klart ca. en uge efter deadline.