Vi hjælper med at finde den gode historie

Dansk Padel Forbunds(DPF) primære virke er at udbrede kendeskabet til padel i Danmark med det langsigtede mål at gøre padel til dansk folkesport.
DPF er den samlende og koordinerende organisation for padel til gavn for klubber og spillere.

I DPF arbejder vi på at assistere journalister så hurtigt, korrekt og så effektivt som muligt.
DPF arbejder hver dag på at skabe og fastholde en god relation til pressen. Derfor prioriteres henvendelser fra journalister og medier højt, og forbundets frivillige går langt for at hjælpe dem med at komme i mål med en historie.

DPF kommunikerer primært gennem hjemmesiden, sociale medier, pressemeddelelser og nyhedsbreve.

Her finder du fakta om padel og om forbundet, som frit kan benyttes i arbejdet. Søger du at få en kommentar fra forbundet, bedes du henvende dig til formanden eller næstformanden som kan kontaktes her. Vi vil altid forsøge at guide dig i den rigtige retning.

Links til relevant materiale:

Al vores materiale står til fri og ganske gratis afbenyttelse. Det er dog et krav at der laves en kildehenvisning under ethvert billede eller citat fra Dansk Padel Forbunds frivillige, medarbejdere eller hjemmeside.