Vi har i længere tid ønsket at styrke organisationen bag landsholdet. Med EM lige om hjørnet d. 3. – 9. november er det ønske bare blevet endnu stærkere.

Vi har derfor udpeget en holdleder for henholdsvis herre- og kvindelandsholdet.
Valget er faldet på Tore Deluran-Skjold og Marianne Rasmussen som heldigvis begge har sagt ja tak til rollen. De er begge faste spillere på landsholdet og kender derfor alle spillerne og det eksisterende setup, ganske godt.

Tore og Marianne kommer til at arbejde sammen med vores nye landsholdskonsulent Husse(Husein Mehmedovic). Husse får rollen som træner, rådgiver og ikke mindst inspirator til vores landsholdssamlinger. Det bliver også i samarbejde med Husse, at kommende landshold til f.eks. EM og VM bliver udtaget.

Husse er ikke hr. hvemsomhelst indenfor padel. Husse har trænet spillerne i mange år, bl.a det svenske landshold, og har selv været svensk mester og deltaget i VM. Vi glæder os til samarbejdet fremover.

[totalteam layout=’grid-layout’ display_type=’category-id’ category_id=’66’ team_number=’99’ template_type=’basic’ template=’template-1′ order=’ASC’ orderby=’ID’ custom_layout=’off’ element_per_row=’3′ margin=’10’ thumb_content=’general’ additional_detail_type=’popup’ image_size=’thumbnail’ content_position=’center’]

Skriv et svar