Liv Deleuran-Skjold

Phone: 60608056
Categories: Landshold Kvinder, Landshold Kvinder A-Trup, Landsholdsspillere

Jeg er selv en meget aktiv padelspiller, og jeg forsøger at dyrke sporten på et højere konkurrenceplan. Jeg er mor til Nete på 1 år, og hun er ofte med på sidelinjen, da både hendes mor og far er aktive padelspillere. Jeg arbejder med mad til børn i daginstitutioner, hvor jeg sørger for, at de får en god og sund fælles frokost. Det er vigtigt, at børn allerede i en tidlig alder får gode og sunde madvaner med sig, som de kan tage med sig videre i livet. Derudover underviser jeg også i padel. Jeg elsker at bruge mine kompetencer og dele min passion for sporten gennem undervisningen. Alle målgrupper og niveauer er velkomne på min træning.

Hvor bor du?

Jeg bor på Frederiksberg

Hvad laver du i forbundet?

Jeg brænder for sporten og vil bidrage til, at endnu flere får sporten ind som en fast aktivitet i deres hverdag. Jeg vil særligt arbejde for at få flere kvinder og børn på padelbanerne i den nærmeste fremtid. Dette i et samarbejde med dem, som ønsker at samarbejde.

Hvordan opdagede du padel?

Mit aller første møde med padel var på en tenniscamp i Spanien, hvor jeg underviste. Her fyldte padelbanerne fstørstedelen af anlægget. Vi tog en dag campdeltagerne med på padelbanerne for at afprøve spillet. Da sporten lige så stille var ved at blomstre op i Danmark, tilmeldte jeg mig DPF’s første intro trænerkursus. Her blev jeg meget klogere på spillets mange facetter og den taktiske forskel ift. tennis, som jeg var vant til. Jeg blev fuldstændig grebet af spillet, og jeg har ikke stået mange timer på en tennisbane siden.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Jeg er MEGET ofte at finde på padelbanerne, men lidt andet laver jeg også. F.eks. dyrker jeg ofte yoga hjemme på stuegulvet, så kroppen får nogle gode stræk og den kan få lov at geare ned. Jeg sidder nemlig sjældent stille ret længe af gangen.

Hvad er dit favoritslag?

At spille der hen, hvor der er “huller” i banen

Hvad ved vi ikke om dig?

Du kan altid bestikke mig med en flødebolle… Jeg griner hellere en gang for meget end for lidt – men det tror jeg, at de fleste ved, som kender mig.