Christian Nybroe

Position: Kasserer
Phone: 6165 5393
Categories: Bestyrelsen, Hjemmeside/Some, Turneringsudvalg, Ungdomsudvalg, Økonomi

Jeg er partner og IT Ingeniør i, et mindre IT firma. Min baggrund er egentlig elektriker, el-installatør og stærkstrømstekniker, men IT fangede mig hurtigt da det blev en “ting”. Jeg har stort engagement når jeg brænder for noget. Det glæder mig at dele min passion for padel med min kæreste og nogle få gange med mine to voksne døtre. Jeg har dyrket en del sport gennem hele livet. Det er bl.a. blevet til svømning, fodbold, badminton, bordtennis, squash, skydning og dykning. De sidste 5 år har det dog udelukkende været padel.

Hvor bor du?

Jeg bor på Tåsinge, en ok stor ø lige syd for Svendborg. Jeg er opvokset i Hvide Sande.

Hvad laver du i forbundet?

Jeg var med til at starte forbundet i 2017 og var formand fra 2017 til 2020. Jeg er selvfølgelig derfor godt inde i alle de overvejelser der har været i hele processen. Min roller pt. er hjemmeside, turneringssoftware, økonomi, marketing og ikke mindst overdragelse af viden til den nye bestyrelse. Jeg går ind for åbenhed og transparens. Min drøm er at padel bliver tilgængelig for alle, da sporten så har potentiale til at blive dansk folkesport.

Hvordan opdagede du padel?

Jeg fik en diskosprolaps i 2015 og havde svært ved at spille fodbold da man jo ikke altid ved hvornår den næste tackling kommer. På min vej til fodboldklubben havde jeg lagt mærke til en mini tennisbane omgivet af glas og tråd. Et par venner spurgte om jeg ville prøve spillet. Udstyret med et forvokset bordtennisbat og et spil hvor mit kendskab til bl.a. placeringsspillet fra badminton og væggene fra squash var jeg totalt solgt efter 10 min. Jeg bliver sq stadig høj den dag i dag, 5 år senere, når jeg får en bold over der har været rundt i hjørnet.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Det korte svar er “Arbejder” 🙂 Jeg er ikke god til at sidde stille. Jeg er pt. langtidsskadet, så forbundet og min sejlbåd får en stor del af min fritid.

Hvad er dit favoritslag?

Mit favoritslag er nok bandeja. Jeg mestrer det bestemt ikke endnu, men det bliver bedre for hver dag.

Hvad ved vi ikke om dig?

At jeg har kørt på enhjulet cykel i et sommercirkus på min mor og fars campingplads