Dansk Padel Forbund(DPF) er et selvstændigt forbund med egen økonomi uden økonomisk støtte fra andre organisationer. Alle forbundets opgaver udføres af frivillige ildsjæle. Du kan læse mere om vores historie her.

jf. $14 i vores vedtægter er bestyrelsen sammensat således:

  • 1 formand
  • 1 næstformand
  • 1 kasserer
  • 4 generalforsamlingsvalgte medlemmer.
  • 1 suppleant

Formand, næstformand og kassérer vælges direkte på generalforsamlingen. Generalforsamlingen vælger bestyrelsen for 2 år ad gangen. Revisor og suppleanter vælges dog hvert år for et år ad gangen. Se evt. DPFs vedtægter for mere information.

Bestyrelsen og alle udvalg kan altid kontaktes her.

Bestyrelsen

Bestyrelsen formulerer og justerer politikken for DPF’s arbejde på nationalt og internationalt plan. Bestyrelsen udstikker også retningslinier og budget for de enkelte udvalg.

Ole Egholm

Position: Formand
Phone: 20956085
Email: formand@danskpadelforbund.dk

Ole Egholm, og ja, nogle kalder mig Pose, og det er også ret hyggeligt.

Hvem er du?

Veluddannet mand, far til to børn der nu er store, kæreste med Inger, der også er padelspiller. Havde en herlig barndom i Rødovre og på Bornholm der dog glimrede ved at ingen i min ellers ret store familie dyrkede sport. Startede først med at spille squash som 20-årig. Startede med at spille indendørs fodbold som 39-årig – det blev aldrig kønt men var altid sjovt. Startede med at spille tennis som 43-årig, stærkt opmuntret af min kæreste Inger, der gerne ville have mig med på tennisbanen. Det var dog også cirka som 43-årig, at jeg første gang prøvede at spille padel – og som for så mange andre var det på Club La Santa, hvor vi har været mange gange. Padel var sjovt. Da vi så, at der var kommet baner i Grøndal Centret i 2012 spillede vi der en gang imellem, og da vi til vores store overraskelse så, at der var åbnet et padelcenter i Ballerup (Indoorclub), så begyndte vi at spille regelmæssigt. jeg har altid selv arrangeret mange forskellige turneringer og legedage, og jeg syntes også der manglede nogle turneringer i Ballerup, og dem der var, fungerede ikke så godt. men så en dag mødte jeg Lasse Vedersø. Han tog utroligt godt imod mig (og alle andre) i Ballerup, og er et geni til at lave forskellige turneringsformer. Han sikrede, at jeg spillede mange gange om ugen, ikke kun i Ballerup men overalt hvor vi har kunnet spille.

Hvor bor du?

Jeg bor på Augustvej 60, 2860 Søborg. Før hed det 2730 Herlev, og jeg er glad for at vi fik ændret postnummeret, for vi bor i Gladsaxe Kommune og har ikke meget med Herlev at gøre. Det gjorde iøvrigt også vores huse mere værd. Jeg kommer fra Rødovre og har som så mange andre boet mange år midt inde i byen, jeg har boet i Paris og i Stockholm, og da min mor er fra Gudhjem på Bornholm har jeg brugt det meste af min barndom og meget af min ungdom i Gudhjem.

Hvad laver du i forbundet?

Ja, jeg burde ikke have været her, for jeg havde valgt det fra. Men jeg blev provokeret meget af den helt forkerte idé at ligefrem nedlægge Dansk Padel Forbund, som var på dagsordenen den 20. marts 2020, sådan at padel kunne indsluses i Dansk Tennis Forbund. Det var helt forkert for mig, og jeg fik også hurtigt det indtryk, at det syntes alle padelspillere var helt tosset. Hvis padelsporten skal udvikles ordentligt skal det være i eget forbund, uafhængigt af andre sportsgrenes interesser. Jeg havde ellers besluttet mig for, at jeg skulle bruge 2020 på at holde masser af ferie og ikke arbejde for meget, og kun arbejde, når jeg tjente penge på det. Men igen kom Lasse Vedersø på tværs, han bad indtrængende om at jeg skulle ringe tilbage selv om jeg stod på et bjerg i Ildlandet fordi han syntes, at padelforbundet havde brug for sådan en som mig. Så på resten af min ferie i Sydamerika blev jeg enig med mig selv – opmuntret af familien – at jeg godt måtte kaste kræfter i Dansk Padel Forbund – forudsat at jeg fik de rigtige folk med på det. Det hold vi har i bestyrelsen i skrivende stund er et meget stærkt hold synes jeg, og vi har folk til alle de vigtige poster, også selv om vi er et frivilligt forbund med meget sparsomme midler. Padelsporten i Danmark har en imponerende og meget stejl vækstkurve. Jeg ser det som en spændende udfordring at være med til at løfte padelsporten fra nichesport til folkesport. Jeg ved ikke om vi lykkes, men vi har ambitionerne.

Hvordan opdagede du padel?

Club La Santa, som sagt, og så Grøndal Centret da de åbnede i 2012, og efterfølgende Indoorclub i Ballerup.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Jeg driver en virksomhed, der hedder Dansk Brancheanalyse ApS, som analyserer økonomien i forskellige erhverv, såsom rejsebureaubranchen, hotelbranchen, bilbranchen, reklamebureuaubranchen, revisionsbranchen og arkitektbranchen. Og et par erhverv mere. Min omsætning er stærkt afhængig af min indsats, og den har været stærkt dalende siden jeg startede som formand for Dansk Padel Forbund. jeg kan ikke engang give corona-krisen hele skylden! Derudover rejser jeg meget, ikke på job, men fordi jeg kan lide det. Jeg er medstifter af De Berejstes Klub tilbage i 1996, stadig aktivt medlem, og jeg har i skrivende stund besøgt 120 lande i verden. Jeg har stadig masser af rejsedrømme og en stærk formodning, om at de nok også skal gå i opfyldelse.

Hvad er dit favoritslag?

Smash! Ud-af-banen-smash. Som gammel squash-spiller er det nok det eneste slag jeg er god til, og det er også det ultimative vinderslag. Hvis jeg ikke får sendt bolden ud af banen under smashen, så kan det lynhurtigt blive en selvmordssmash. Men der er nu intet der fylder min simple motionist-spiller-sjæl med større glæde end at sende bolden ud af banen i en yndig smash. Hvis smashen er skæv nok behøver den ikke engang være så hård, for så ryger den ud over sidehegnet, der ikke er lige så højt. Det er mindst lige så smukt….

Hvad ved vi ikke om dig?

Ikke meget, jeg er meget transparent. Jeg har som udenforstående også været ret imponeret over den transparens der er på Dansk Padel Forbunds hjemmeside, og det er noget, jeg meget gerne vil være med til at fortsætte. Okay, jeg er også samler, noget jeg har taget med fra min lykkelige (men sportsløse) barndom: Jeg samler på mønter, pengesedler, hotelsæber, og ærligt, så “samler” jeg jo også på at besøge mange forskellige lande, og tro det eller ej, men også at spille på mange forskellige padelbaner (padelcentre). Dansk Padel Forbund har lavet en liste over padelbaner i Danmark, og så er vi nogle nørder der holder styr på, hvor mange af disse baner vi har spillet på. Som tiltrædende formand for Dansk Padel Forbund er jeg kun på 11 af de danske centre. Et tal jeg forventer vil stige hurtigt når Danmark snart åbner op igen.

Ole Egholm

Formand

Ole Egholm, og ja, nogle kalder mig Pose, og det...

Mads Fuglsang

Position: Næstformand
Phone: 22100001
Email: mf@danskpadelforbund.dk

Mads Fuglsang (Birdie)

Hvem er du?

Som Turismeøkonom har jeg mange års erfaring med drift og udvikling indenfor Feriehus- Rejse- og Camping branchen. Har god erfaring med bestyrelsesarbejde. Meget sportsinteresserede både aktivt og passivt, spillende træner og formand for mindre fodboldklub, engageret i Odense Padelklub og far til 2 fantastiske børn (15/13)

Hvor bor du?

Odense C, Skibhuskvt.

Hvad laver du i forbundet?

Er fuldstændig overbevist og optimistisk mht. Padel’s udvikling i Danmark. Næstformand, ” blæksprutte”.
Ansvarlig for ungdom og klubudvikling, tillige engageret i sponsor/ marketing og ordensudvalg.

Hvordan opdagede du padel?

På en træningstur syd for Barcelona, opdagede jeg Sporten, senere samme år oplevede jeg VM i Sevilla, hvilket har gjort mig lidt mere ydmyg omkring egne evner. Glæder mig vildt til DPF’s kommende turneringer.
Da jeg kom hjem var jeg solgt.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Jeg er Carbroker, dvs formidling af køb/salg af biler, campingvogne/sportrejser.
Tovholder for en gruppe passionerede Southampton fans, aktiv i parkinsonforening, elsker god musik.

Hvad er dit favoritslag?

Et sliceloop med topspin og halv skrue.

Hvad ved vi ikke om dig?

Aktiv førstehjælper
Backgammonentusiast
Øl-entusiast
Humor/Humør(FB)

Mads Fuglsang

Næstformand

Mads Fuglsang (Birdie) Hvem er du? Som Turismeøkonom har jeg...

Frederik Bentler

Position: Bestyrelsesmedlem
Phone: 29708440
Email: fb@danskpadelforbund.dk

Jeg hedder Frederik Bentler. Venner kalder mig Frede, og padelfolk kalder mig ofte for Bentleyen.

Hvem er du?

Jeg er opvokset i Nordsjælland og er gift med Betina gennem 15 år. Sammen har vi to drenge, og så har jeg to voksne børn med fra et tidligere forhold. Jeg har arbejdet med salg af IT det meste af min aktive arbejdskarriere.

Hvor bor du?

Vi bor i Gl. Holte med de to drenge. De to store bor ikke hjemme mere.

Hvad laver du i forbundet?

Jeg har et stort ønske om at DPF laver en holdturnering og brænder generelt for udvikling der kan få flere i gang med padel. Jeg sidder derfor i turneringsudvalget, og har meget fokus på at lave et holdturneringsformat. Da udvikling ofte koster penge, så er det også naturligt at jeg hjælper til med at finde finansiering. Derfor er jeg også blevet sponsoransvarlig. Jeg hjælper også gerne med samarbejder på tværs af forbund og idræts-organisationer, ungdomsarbejde, landshold mm.

Hvordan opdagede du padel?

Jeg er forholdsvis ny i padel og spillede det første gang i 2018 sammen med nogle gode venner, der var blevet bidt af det på en ferie i Spanien. Første gang jeg spillede var jeg inviteret til “Padølle” og det var som opvarming til en bytur. Siden dengang har jeg spillet padel lige så ofte jeg kan komme afsted. Gerne 4-5 gange om ugen.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Siden 2012 har jeg været selvstændig. Det er et lille firma med syv ansatte, men det tager meget af min tid. Jeg spiller computerspil og er med i et stort online community og har mange venner rundt om i verden herfra. Endelig spiller jeg backgammon på et hold i Elitedivisionen. Deraf mit ønske om en holdturnering for Padelfolket.

Hvad er dit favoritslag?

Er glad når jeg kan sætte et smash fra baglinien. En af dem hvor man smasher på en bold der har bouncet på glasset. Ved ikke om det slag har et navn…

Hvad ved vi ikke om dig?

Jeg er dobbelt Danmarksmester i backgammon og har vundet DM i snyd en enkelt gang. Jeg tager til LAN parties rundt om i landet med den store af mine små drenge, hvor vi sammen spiller turneringer i forskellige shooters. Generelt er jeg meget glad for leg og spil, og er altid glad for at lære nye spil at kende.

Frederik Bentler

Bestyrelsesmedlem

Jeg hedder Frederik Bentler. Venner kalder mig Frede, og padelfolk...

Daniel Kvist

Position: Bestyrelsesmedlem
Phone: 30 497 777
Email: dk@danskpadelforbund.dk

Hvem er du?

Jeg hedder Daniel Kvist – reagerer hurtigst ved at blive kaldt Kvist. Netop hjemvendt til Dronningens Danmark efter 9 år ude i den store verden

Hvor bor du?

“Kanalbyen ved Lillebælt” Fredericia

Hvad laver du i forbundet?

Som nyudklækket i DPF bestyrelsen må jeg sande at jeg nok kommer til at se lidt med over skuldrene, men er heller ikke bange for at tage et par handsker på eller give de ældre noget modspil.

Hvordan opdagede du padel?

På besøg hos en kammerat på Malta, dernæst har det været som en afhængighed hvor man flere gange ugentligt skal have sit fix for at kunne fungere.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Jeg driver et mindre firma som dagligt køber og sælger brændstof til skibe også kaldet ”bunkers”. Og så er jeg Præsident i en nyopstartet padelklub : Fredericia Padel Federación. Så når jeg ikke spiller padel, er der stadig en del padel på menuen.

Hvad er dit favoritslag?

Den slice der ligger lavt mellem de to modstandere og splitter dem som et rundstykke ved søndagsbordet. Ellers alle slag fra Thomas Graversen.

Hvad ved vi ikke om dig?

Efter at have været bosiddende i Genoa, finder du ikke en dansker der kan lave en bedre trofie al pesto eller rigatoni alla bolognese og min espresso bliver lavet på 91c :- )

Daniel Kvist

Bestyrelsesmedlem

Hvem er du? Jeg hedder Daniel Kvist – reagerer hurtigst...

Lasse Vedersø

Position: Bestyrelsesmedlem
Phone: 23842302
Email: lv@danskpadelforbund.dk

Jeg er padelentusiast på 47 år, uddannet pædagog og idrætskonsulent, trives i struktureret kaos og har en stor passion for at hjælpe nye padelspillere i gang med at spille – og for at se mere øvede padelspillere udvikle sig og trives sammen. Short-basic bor jeg i Roskilde og har en knægt på 14 – som ikke spiller padel (endnu)

Hvor bor du?

Centralt i Roskilde – tæt på alt.

Hvad laver du i forbundet?

Jeg sidder i bestyrelsen og turneringsudvalget. I turneringsudvalget arbejder vi i øjeblikket med at skabe og strukturere en række turneringer, der skal spilles landet over i løbet af 2020. Derudover arbejder jeg på at skabe og igangsætte en holdturnering for klubber og interesserede hold. Der skal i fremtiden spilles meget mere struktureret padel i Danmark og det håber jeg at kunne medvirke til.

Hvordan opdagede du padel?

Ved et rent tilfælde, da en veninde havde prøvet padel på La Santa i december 2017 og tænkte det lige ville være noget for mig. Jeg vil sige hun havde ret.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Planlægger padel og passer mit arbejde – eller læser gode bøger.

Hvad er dit favoritslag?

Hmmm – det er nok det maskerede slag, men jeg ved ikke hvad det hedder 🙂

Hvad ved vi ikke om dig?

Jeg er Anglofil og en rigtig kulturnørd.

Lasse Vedersø

Bestyrelsesmedlem

Jeg er padelentusiast på 47 år, uddannet pædagog og idrætskonsulent,...

Christian Nybroe

Position: Kasserer
Phone: 6165 5393
Email: cn@danskpadelforbund.dk

Jeg er partner og IT Ingeniør i, et mindre IT firma. Min baggrund er egentlig elektriker, el-installatør og stærkstrømstekniker, men IT fangede mig hurtigt da det blev en “ting”. Jeg har stort engagement når jeg brænder for noget. Det glæder mig at dele min passion for padel med min kæreste og nogle få gange med mine to voksne døtre. Jeg har dyrket en del sport gennem hele livet. Det er bl.a. blevet til svømning, fodbold, badminton, bordtennis, squash, skydning og dykning. De sidste 5 år har det dog udelukkende været padel.

Hvor bor du?

Jeg bor på Tåsinge, en ok stor ø lige syd for Svendborg. Jeg er opvokset i Hvide Sande.

Hvad laver du i forbundet?

Jeg var med til at starte forbundet i 2017 og var formand fra 2017 til 2020. Jeg er selvfølgelig derfor godt inde i alle de overvejelser der har været i hele processen. Min roller pt. er hjemmeside, turneringssoftware, økonomi, marketing og ikke mindst overdragelse af viden til den nye bestyrelse. Jeg går ind for åbenhed og transparens. Min drøm er at padel bliver tilgængelig for alle, da sporten så har potentiale til at blive dansk folkesport.

Hvordan opdagede du padel?

Jeg fik en diskosprolaps i 2015 og havde svært ved at spille fodbold da man jo ikke altid ved hvornår den næste tackling kommer. På min vej til fodboldklubben havde jeg lagt mærke til en mini tennisbane omgivet af glas og tråd. Et par venner spurgte om jeg ville prøve spillet. Udstyret med et forvokset bordtennisbat og et spil hvor mit kendskab til bl.a. placeringsspillet fra badminton og væggene fra squash var jeg totalt solgt efter 10 min. Jeg bliver sq stadig høj den dag i dag, 5 år senere, når jeg får en bold over der har været rundt i hjørnet.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Det korte svar er “Arbejder” 🙂 Jeg er ikke god til at sidde stille. Jeg er pt. langtidsskadet, så forbundet og min sejlbåd får en stor del af min fritid.

Hvad er dit favoritslag?

Mit favoritslag er nok bandeja. Jeg mestrer det bestemt ikke endnu, men det bliver bedre for hver dag.

Hvad ved vi ikke om dig?

At jeg har kørt på enhjulet cykel i et sommercirkus på min mor og fars campingplads

Christian Nybroe

Kasserer

Jeg er partner og IT Ingeniør i, et mindre IT...

Kenneth Sverker Nilsson

Position: Suppleant

Kenneth Sverker Nilsson

Suppleant

Paulina Andreasson

Position: Suppleant
Email: pa@danskpadelforbund.dk

Paulina Andreasson

Suppleant

Økonomi

Christian Nybroe

Position: Kasserer
Phone: 6165 5393
Email: cn@danskpadelforbund.dk

Jeg er partner og IT Ingeniør i, et mindre IT firma. Min baggrund er egentlig elektriker, el-installatør og stærkstrømstekniker, men IT fangede mig hurtigt da det blev en “ting”. Jeg har stort engagement når jeg brænder for noget. Det glæder mig at dele min passion for padel med min kæreste og nogle få gange med mine to voksne døtre. Jeg har dyrket en del sport gennem hele livet. Det er bl.a. blevet til svømning, fodbold, badminton, bordtennis, squash, skydning og dykning. De sidste 5 år har det dog udelukkende været padel.

Hvor bor du?

Jeg bor på Tåsinge, en ok stor ø lige syd for Svendborg. Jeg er opvokset i Hvide Sande.

Hvad laver du i forbundet?

Jeg var med til at starte forbundet i 2017 og var formand fra 2017 til 2020. Jeg er selvfølgelig derfor godt inde i alle de overvejelser der har været i hele processen. Min roller pt. er hjemmeside, turneringssoftware, økonomi, marketing og ikke mindst overdragelse af viden til den nye bestyrelse. Jeg går ind for åbenhed og transparens. Min drøm er at padel bliver tilgængelig for alle, da sporten så har potentiale til at blive dansk folkesport.

Hvordan opdagede du padel?

Jeg fik en diskosprolaps i 2015 og havde svært ved at spille fodbold da man jo ikke altid ved hvornår den næste tackling kommer. På min vej til fodboldklubben havde jeg lagt mærke til en mini tennisbane omgivet af glas og tråd. Et par venner spurgte om jeg ville prøve spillet. Udstyret med et forvokset bordtennisbat og et spil hvor mit kendskab til bl.a. placeringsspillet fra badminton og væggene fra squash var jeg totalt solgt efter 10 min. Jeg bliver sq stadig høj den dag i dag, 5 år senere, når jeg får en bold over der har været rundt i hjørnet.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Det korte svar er “Arbejder” 🙂 Jeg er ikke god til at sidde stille. Jeg er pt. langtidsskadet, så forbundet og min sejlbåd får en stor del af min fritid.

Hvad er dit favoritslag?

Mit favoritslag er nok bandeja. Jeg mestrer det bestemt ikke endnu, men det bliver bedre for hver dag.

Hvad ved vi ikke om dig?

At jeg har kørt på enhjulet cykel i et sommercirkus på min mor og fars campingplads

Christian Nybroe

Kasserer

Jeg er partner og IT Ingeniør i, et mindre IT...

Marina Sarkova

Position: Bogholder
Phone: (+45) xxxx xxxx
Email: finans@danskpadelforbund.dk

Marina Sarkova

Bogholder

Marketing & Sponsorer

Markertingsudvalget formulerer og justerer politikken for DPF’s marketingssarbejde inden for de rammer der er besluttet af bestyrelsen. Udvalget forsøger, i samarbejde med DPFs marketingsbeureau, at tiltrække sponsorer til både forbund og enkelte events som turneringer, Clinics og ungdomsarbejde.

Frederik Bentler

Position: Bestyrelsesmedlem
Phone: 29708440
Email: fb@danskpadelforbund.dk

Jeg hedder Frederik Bentler. Venner kalder mig Frede, og padelfolk kalder mig ofte for Bentleyen.

Hvem er du?

Jeg er opvokset i Nordsjælland og er gift med Betina gennem 15 år. Sammen har vi to drenge, og så har jeg to voksne børn med fra et tidligere forhold. Jeg har arbejdet med salg af IT det meste af min aktive arbejdskarriere.

Hvor bor du?

Vi bor i Gl. Holte med de to drenge. De to store bor ikke hjemme mere.

Hvad laver du i forbundet?

Jeg har et stort ønske om at DPF laver en holdturnering og brænder generelt for udvikling der kan få flere i gang med padel. Jeg sidder derfor i turneringsudvalget, og har meget fokus på at lave et holdturneringsformat. Da udvikling ofte koster penge, så er det også naturligt at jeg hjælper til med at finde finansiering. Derfor er jeg også blevet sponsoransvarlig. Jeg hjælper også gerne med samarbejder på tværs af forbund og idræts-organisationer, ungdomsarbejde, landshold mm.

Hvordan opdagede du padel?

Jeg er forholdsvis ny i padel og spillede det første gang i 2018 sammen med nogle gode venner, der var blevet bidt af det på en ferie i Spanien. Første gang jeg spillede var jeg inviteret til “Padølle” og det var som opvarming til en bytur. Siden dengang har jeg spillet padel lige så ofte jeg kan komme afsted. Gerne 4-5 gange om ugen.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Siden 2012 har jeg været selvstændig. Det er et lille firma med syv ansatte, men det tager meget af min tid. Jeg spiller computerspil og er med i et stort online community og har mange venner rundt om i verden herfra. Endelig spiller jeg backgammon på et hold i Elitedivisionen. Deraf mit ønske om en holdturnering for Padelfolket.

Hvad er dit favoritslag?

Er glad når jeg kan sætte et smash fra baglinien. En af dem hvor man smasher på en bold der har bouncet på glasset. Ved ikke om det slag har et navn…

Hvad ved vi ikke om dig?

Jeg er dobbelt Danmarksmester i backgammon og har vundet DM i snyd en enkelt gang. Jeg tager til LAN parties rundt om i landet med den store af mine små drenge, hvor vi sammen spiller turneringer i forskellige shooters. Generelt er jeg meget glad for leg og spil, og er altid glad for at lære nye spil at kende.

Frederik Bentler

Bestyrelsesmedlem

Jeg hedder Frederik Bentler. Venner kalder mig Frede, og padelfolk...

Mads Fuglsang

Position: Næstformand
Phone: 22100001
Email: mf@danskpadelforbund.dk

Mads Fuglsang (Birdie)

Hvem er du?

Som Turismeøkonom har jeg mange års erfaring med drift og udvikling indenfor Feriehus- Rejse- og Camping branchen. Har god erfaring med bestyrelsesarbejde. Meget sportsinteresserede både aktivt og passivt, spillende træner og formand for mindre fodboldklub, engageret i Odense Padelklub og far til 2 fantastiske børn (15/13)

Hvor bor du?

Odense C, Skibhuskvt.

Hvad laver du i forbundet?

Er fuldstændig overbevist og optimistisk mht. Padel’s udvikling i Danmark. Næstformand, ” blæksprutte”.
Ansvarlig for ungdom og klubudvikling, tillige engageret i sponsor/ marketing og ordensudvalg.

Hvordan opdagede du padel?

På en træningstur syd for Barcelona, opdagede jeg Sporten, senere samme år oplevede jeg VM i Sevilla, hvilket har gjort mig lidt mere ydmyg omkring egne evner. Glæder mig vildt til DPF’s kommende turneringer.
Da jeg kom hjem var jeg solgt.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Jeg er Carbroker, dvs formidling af køb/salg af biler, campingvogne/sportrejser.
Tovholder for en gruppe passionerede Southampton fans, aktiv i parkinsonforening, elsker god musik.

Hvad er dit favoritslag?

Et sliceloop med topspin og halv skrue.

Hvad ved vi ikke om dig?

Aktiv førstehjælper
Backgammonentusiast
Øl-entusiast
Humor/Humør(FB)

Mads Fuglsang

Næstformand

Mads Fuglsang (Birdie) Hvem er du? Som Turismeøkonom har jeg...

Turneringsudvalget

Turneringsudvalget formulerer og justerer politikken for DPF’s turneringssarbejde inden for de rammer der er besluttet af bestyrelsen. Udvalget planlægge og koordinerer ranglisteturneringer for hele året, samt DM for alle aldersgrupper.

Frederik Bentler

Position: Bestyrelsesmedlem
Phone: 29708440
Email: fb@danskpadelforbund.dk

Jeg hedder Frederik Bentler. Venner kalder mig Frede, og padelfolk kalder mig ofte for Bentleyen.

Hvem er du?

Jeg er opvokset i Nordsjælland og er gift med Betina gennem 15 år. Sammen har vi to drenge, og så har jeg to voksne børn med fra et tidligere forhold. Jeg har arbejdet med salg af IT det meste af min aktive arbejdskarriere.

Hvor bor du?

Vi bor i Gl. Holte med de to drenge. De to store bor ikke hjemme mere.

Hvad laver du i forbundet?

Jeg har et stort ønske om at DPF laver en holdturnering og brænder generelt for udvikling der kan få flere i gang med padel. Jeg sidder derfor i turneringsudvalget, og har meget fokus på at lave et holdturneringsformat. Da udvikling ofte koster penge, så er det også naturligt at jeg hjælper til med at finde finansiering. Derfor er jeg også blevet sponsoransvarlig. Jeg hjælper også gerne med samarbejder på tværs af forbund og idræts-organisationer, ungdomsarbejde, landshold mm.

Hvordan opdagede du padel?

Jeg er forholdsvis ny i padel og spillede det første gang i 2018 sammen med nogle gode venner, der var blevet bidt af det på en ferie i Spanien. Første gang jeg spillede var jeg inviteret til “Padølle” og det var som opvarming til en bytur. Siden dengang har jeg spillet padel lige så ofte jeg kan komme afsted. Gerne 4-5 gange om ugen.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Siden 2012 har jeg været selvstændig. Det er et lille firma med syv ansatte, men det tager meget af min tid. Jeg spiller computerspil og er med i et stort online community og har mange venner rundt om i verden herfra. Endelig spiller jeg backgammon på et hold i Elitedivisionen. Deraf mit ønske om en holdturnering for Padelfolket.

Hvad er dit favoritslag?

Er glad når jeg kan sætte et smash fra baglinien. En af dem hvor man smasher på en bold der har bouncet på glasset. Ved ikke om det slag har et navn…

Hvad ved vi ikke om dig?

Jeg er dobbelt Danmarksmester i backgammon og har vundet DM i snyd en enkelt gang. Jeg tager til LAN parties rundt om i landet med den store af mine små drenge, hvor vi sammen spiller turneringer i forskellige shooters. Generelt er jeg meget glad for leg og spil, og er altid glad for at lære nye spil at kende.

Frederik Bentler

Bestyrelsesmedlem

Jeg hedder Frederik Bentler. Venner kalder mig Frede, og padelfolk...

Lasse Vedersø

Position: Bestyrelsesmedlem
Phone: 23842302
Email: lv@danskpadelforbund.dk

Jeg er padelentusiast på 47 år, uddannet pædagog og idrætskonsulent, trives i struktureret kaos og har en stor passion for at hjælpe nye padelspillere i gang med at spille – og for at se mere øvede padelspillere udvikle sig og trives sammen. Short-basic bor jeg i Roskilde og har en knægt på 14 – som ikke spiller padel (endnu)

Hvor bor du?

Centralt i Roskilde – tæt på alt.

Hvad laver du i forbundet?

Jeg sidder i bestyrelsen og turneringsudvalget. I turneringsudvalget arbejder vi i øjeblikket med at skabe og strukturere en række turneringer, der skal spilles landet over i løbet af 2020. Derudover arbejder jeg på at skabe og igangsætte en holdturnering for klubber og interesserede hold. Der skal i fremtiden spilles meget mere struktureret padel i Danmark og det håber jeg at kunne medvirke til.

Hvordan opdagede du padel?

Ved et rent tilfælde, da en veninde havde prøvet padel på La Santa i december 2017 og tænkte det lige ville være noget for mig. Jeg vil sige hun havde ret.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Planlægger padel og passer mit arbejde – eller læser gode bøger.

Hvad er dit favoritslag?

Hmmm – det er nok det maskerede slag, men jeg ved ikke hvad det hedder 🙂

Hvad ved vi ikke om dig?

Jeg er Anglofil og en rigtig kulturnørd.

Lasse Vedersø

Bestyrelsesmedlem

Jeg er padelentusiast på 47 år, uddannet pædagog og idrætskonsulent,...

Christian Nybroe

Position: Kasserer
Phone: 6165 5393
Email: cn@danskpadelforbund.dk

Jeg er partner og IT Ingeniør i, et mindre IT firma. Min baggrund er egentlig elektriker, el-installatør og stærkstrømstekniker, men IT fangede mig hurtigt da det blev en “ting”. Jeg har stort engagement når jeg brænder for noget. Det glæder mig at dele min passion for padel med min kæreste og nogle få gange med mine to voksne døtre. Jeg har dyrket en del sport gennem hele livet. Det er bl.a. blevet til svømning, fodbold, badminton, bordtennis, squash, skydning og dykning. De sidste 5 år har det dog udelukkende været padel.

Hvor bor du?

Jeg bor på Tåsinge, en ok stor ø lige syd for Svendborg. Jeg er opvokset i Hvide Sande.

Hvad laver du i forbundet?

Jeg var med til at starte forbundet i 2017 og var formand fra 2017 til 2020. Jeg er selvfølgelig derfor godt inde i alle de overvejelser der har været i hele processen. Min roller pt. er hjemmeside, turneringssoftware, økonomi, marketing og ikke mindst overdragelse af viden til den nye bestyrelse. Jeg går ind for åbenhed og transparens. Min drøm er at padel bliver tilgængelig for alle, da sporten så har potentiale til at blive dansk folkesport.

Hvordan opdagede du padel?

Jeg fik en diskosprolaps i 2015 og havde svært ved at spille fodbold da man jo ikke altid ved hvornår den næste tackling kommer. På min vej til fodboldklubben havde jeg lagt mærke til en mini tennisbane omgivet af glas og tråd. Et par venner spurgte om jeg ville prøve spillet. Udstyret med et forvokset bordtennisbat og et spil hvor mit kendskab til bl.a. placeringsspillet fra badminton og væggene fra squash var jeg totalt solgt efter 10 min. Jeg bliver sq stadig høj den dag i dag, 5 år senere, når jeg får en bold over der har været rundt i hjørnet.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Det korte svar er “Arbejder” 🙂 Jeg er ikke god til at sidde stille. Jeg er pt. langtidsskadet, så forbundet og min sejlbåd får en stor del af min fritid.

Hvad er dit favoritslag?

Mit favoritslag er nok bandeja. Jeg mestrer det bestemt ikke endnu, men det bliver bedre for hver dag.

Hvad ved vi ikke om dig?

At jeg har kørt på enhjulet cykel i et sommercirkus på min mor og fars campingplads

Christian Nybroe

Kasserer

Jeg er partner og IT Ingeniør i, et mindre IT...

Eliteudvalget

Eliteudvalget formulerer og justerer politikken for DPF’s talent- og elitearbejde inden for de rammer der er besluttet af bestyrelsen. Udvalget udtager spillere til internationale turneringer som EM og VM og laver budget for talent- og elitespillernes træningslejre og konkurrencedeltagelse.

Lasse Vedersø

Position: Bestyrelsesmedlem
Phone: 23842302
Email: lv@danskpadelforbund.dk

Jeg er padelentusiast på 47 år, uddannet pædagog og idrætskonsulent, trives i struktureret kaos og har en stor passion for at hjælpe nye padelspillere i gang med at spille – og for at se mere øvede padelspillere udvikle sig og trives sammen. Short-basic bor jeg i Roskilde og har en knægt på 14 – som ikke spiller padel (endnu)

Hvor bor du?

Centralt i Roskilde – tæt på alt.

Hvad laver du i forbundet?

Jeg sidder i bestyrelsen og turneringsudvalget. I turneringsudvalget arbejder vi i øjeblikket med at skabe og strukturere en række turneringer, der skal spilles landet over i løbet af 2020. Derudover arbejder jeg på at skabe og igangsætte en holdturnering for klubber og interesserede hold. Der skal i fremtiden spilles meget mere struktureret padel i Danmark og det håber jeg at kunne medvirke til.

Hvordan opdagede du padel?

Ved et rent tilfælde, da en veninde havde prøvet padel på La Santa i december 2017 og tænkte det lige ville være noget for mig. Jeg vil sige hun havde ret.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Planlægger padel og passer mit arbejde – eller læser gode bøger.

Hvad er dit favoritslag?

Hmmm – det er nok det maskerede slag, men jeg ved ikke hvad det hedder 🙂

Hvad ved vi ikke om dig?

Jeg er Anglofil og en rigtig kulturnørd.

Lasse Vedersø

Bestyrelsesmedlem

Jeg er padelentusiast på 47 år, uddannet pædagog og idrætskonsulent,...

Marianne Rasmussen

Position: Holdleder, Kvinder
Email: elite@danskpadelforbund.dk

Marianne Rasmussen

Holdleder, Kvinder

Esben Hess-Olesen

Position: Holdleder, Herre

Esben Hess-Olesen

Holdleder, Herre

Veteranudvalget

Veteranudvalget formulerer og justerer politikken for DPF’s veteranarbejde inden for de rammer der er besluttet af bestyrelsen. Udvalget udtager spillere til internationale turneringer som EM og VM og laver budget for spillernes træningslejre og konkurrencedeltagelse.

Christian Nybroe

Position: Kasserer
Phone: 6165 5393
Email: cn@danskpadelforbund.dk

Jeg er partner og IT Ingeniør i, et mindre IT firma. Min baggrund er egentlig elektriker, el-installatør og stærkstrømstekniker, men IT fangede mig hurtigt da det blev en “ting”. Jeg har stort engagement når jeg brænder for noget. Det glæder mig at dele min passion for padel med min kæreste og nogle få gange med mine to voksne døtre. Jeg har dyrket en del sport gennem hele livet. Det er bl.a. blevet til svømning, fodbold, badminton, bordtennis, squash, skydning og dykning. De sidste 5 år har det dog udelukkende været padel.

Hvor bor du?

Jeg bor på Tåsinge, en ok stor ø lige syd for Svendborg. Jeg er opvokset i Hvide Sande.

Hvad laver du i forbundet?

Jeg var med til at starte forbundet i 2017 og var formand fra 2017 til 2020. Jeg er selvfølgelig derfor godt inde i alle de overvejelser der har været i hele processen. Min roller pt. er hjemmeside, turneringssoftware, økonomi, marketing og ikke mindst overdragelse af viden til den nye bestyrelse. Jeg går ind for åbenhed og transparens. Min drøm er at padel bliver tilgængelig for alle, da sporten så har potentiale til at blive dansk folkesport.

Hvordan opdagede du padel?

Jeg fik en diskosprolaps i 2015 og havde svært ved at spille fodbold da man jo ikke altid ved hvornår den næste tackling kommer. På min vej til fodboldklubben havde jeg lagt mærke til en mini tennisbane omgivet af glas og tråd. Et par venner spurgte om jeg ville prøve spillet. Udstyret med et forvokset bordtennisbat og et spil hvor mit kendskab til bl.a. placeringsspillet fra badminton og væggene fra squash var jeg totalt solgt efter 10 min. Jeg bliver sq stadig høj den dag i dag, 5 år senere, når jeg får en bold over der har været rundt i hjørnet.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Det korte svar er “Arbejder” 🙂 Jeg er ikke god til at sidde stille. Jeg er pt. langtidsskadet, så forbundet og min sejlbåd får en stor del af min fritid.

Hvad er dit favoritslag?

Mit favoritslag er nok bandeja. Jeg mestrer det bestemt ikke endnu, men det bliver bedre for hver dag.

Hvad ved vi ikke om dig?

At jeg har kørt på enhjulet cykel i et sommercirkus på min mor og fars campingplads

Christian Nybroe

Kasserer

Jeg er partner og IT Ingeniør i, et mindre IT...

Mikael Thobo

Position: Holdleder, Veteranherrer 50+
Email: veteran@danskpadelforbund.dk

Mikael Thobo

Holdleder, Veteranherrer 50+

Estelle Dehn-Christoffersen

Position: Holdleder, Veterankvinder
Email: veteran@danskpadelforbund.dk

Estelle Dehn-Christoffersen

Holdleder, Veterankvinder

Søren Ørding

Position: Holdleder, Veteranherrer 45+
Email: veteran@danskpadelforbund.dk

Søren Ørding

Holdleder, Veteranherrer 45+

Klubudviklingsudvalget

Klubudviklingsudvalget formulerer og justerer politikken for DPF’s klubudviklingsarbejde inden for de rammer der er besluttet af bestyrelsen. Udvalget planlægger trænerklurser, rådgiver klubber i forbindelse med anlæg af baner, udvikling af padel i klubben og tiltrækning af spillere i alle aldre.

Mads Fuglsang

Position: Næstformand
Phone: 22100001
Email: mf@danskpadelforbund.dk

Mads Fuglsang (Birdie)

Hvem er du?

Som Turismeøkonom har jeg mange års erfaring med drift og udvikling indenfor Feriehus- Rejse- og Camping branchen. Har god erfaring med bestyrelsesarbejde. Meget sportsinteresserede både aktivt og passivt, spillende træner og formand for mindre fodboldklub, engageret i Odense Padelklub og far til 2 fantastiske børn (15/13)

Hvor bor du?

Odense C, Skibhuskvt.

Hvad laver du i forbundet?

Er fuldstændig overbevist og optimistisk mht. Padel’s udvikling i Danmark. Næstformand, ” blæksprutte”.
Ansvarlig for ungdom og klubudvikling, tillige engageret i sponsor/ marketing og ordensudvalg.

Hvordan opdagede du padel?

På en træningstur syd for Barcelona, opdagede jeg Sporten, senere samme år oplevede jeg VM i Sevilla, hvilket har gjort mig lidt mere ydmyg omkring egne evner. Glæder mig vildt til DPF’s kommende turneringer.
Da jeg kom hjem var jeg solgt.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Jeg er Carbroker, dvs formidling af køb/salg af biler, campingvogne/sportrejser.
Tovholder for en gruppe passionerede Southampton fans, aktiv i parkinsonforening, elsker god musik.

Hvad er dit favoritslag?

Et sliceloop med topspin og halv skrue.

Hvad ved vi ikke om dig?

Aktiv førstehjælper
Backgammonentusiast
Øl-entusiast
Humor/Humør(FB)

Mads Fuglsang

Næstformand

Mads Fuglsang (Birdie) Hvem er du? Som Turismeøkonom har jeg...

Frederik Bentler

Position: Bestyrelsesmedlem
Phone: 29708440
Email: fb@danskpadelforbund.dk

Jeg hedder Frederik Bentler. Venner kalder mig Frede, og padelfolk kalder mig ofte for Bentleyen.

Hvem er du?

Jeg er opvokset i Nordsjælland og er gift med Betina gennem 15 år. Sammen har vi to drenge, og så har jeg to voksne børn med fra et tidligere forhold. Jeg har arbejdet med salg af IT det meste af min aktive arbejdskarriere.

Hvor bor du?

Vi bor i Gl. Holte med de to drenge. De to store bor ikke hjemme mere.

Hvad laver du i forbundet?

Jeg har et stort ønske om at DPF laver en holdturnering og brænder generelt for udvikling der kan få flere i gang med padel. Jeg sidder derfor i turneringsudvalget, og har meget fokus på at lave et holdturneringsformat. Da udvikling ofte koster penge, så er det også naturligt at jeg hjælper til med at finde finansiering. Derfor er jeg også blevet sponsoransvarlig. Jeg hjælper også gerne med samarbejder på tværs af forbund og idræts-organisationer, ungdomsarbejde, landshold mm.

Hvordan opdagede du padel?

Jeg er forholdsvis ny i padel og spillede det første gang i 2018 sammen med nogle gode venner, der var blevet bidt af det på en ferie i Spanien. Første gang jeg spillede var jeg inviteret til “Padølle” og det var som opvarming til en bytur. Siden dengang har jeg spillet padel lige så ofte jeg kan komme afsted. Gerne 4-5 gange om ugen.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Siden 2012 har jeg været selvstændig. Det er et lille firma med syv ansatte, men det tager meget af min tid. Jeg spiller computerspil og er med i et stort online community og har mange venner rundt om i verden herfra. Endelig spiller jeg backgammon på et hold i Elitedivisionen. Deraf mit ønske om en holdturnering for Padelfolket.

Hvad er dit favoritslag?

Er glad når jeg kan sætte et smash fra baglinien. En af dem hvor man smasher på en bold der har bouncet på glasset. Ved ikke om det slag har et navn…

Hvad ved vi ikke om dig?

Jeg er dobbelt Danmarksmester i backgammon og har vundet DM i snyd en enkelt gang. Jeg tager til LAN parties rundt om i landet med den store af mine små drenge, hvor vi sammen spiller turneringer i forskellige shooters. Generelt er jeg meget glad for leg og spil, og er altid glad for at lære nye spil at kende.

Frederik Bentler

Bestyrelsesmedlem

Jeg hedder Frederik Bentler. Venner kalder mig Frede, og padelfolk...

Lasse Vedersø

Position: Bestyrelsesmedlem
Phone: 23842302
Email: lv@danskpadelforbund.dk

Jeg er padelentusiast på 47 år, uddannet pædagog og idrætskonsulent, trives i struktureret kaos og har en stor passion for at hjælpe nye padelspillere i gang med at spille – og for at se mere øvede padelspillere udvikle sig og trives sammen. Short-basic bor jeg i Roskilde og har en knægt på 14 – som ikke spiller padel (endnu)

Hvor bor du?

Centralt i Roskilde – tæt på alt.

Hvad laver du i forbundet?

Jeg sidder i bestyrelsen og turneringsudvalget. I turneringsudvalget arbejder vi i øjeblikket med at skabe og strukturere en række turneringer, der skal spilles landet over i løbet af 2020. Derudover arbejder jeg på at skabe og igangsætte en holdturnering for klubber og interesserede hold. Der skal i fremtiden spilles meget mere struktureret padel i Danmark og det håber jeg at kunne medvirke til.

Hvordan opdagede du padel?

Ved et rent tilfælde, da en veninde havde prøvet padel på La Santa i december 2017 og tænkte det lige ville være noget for mig. Jeg vil sige hun havde ret.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Planlægger padel og passer mit arbejde – eller læser gode bøger.

Hvad er dit favoritslag?

Hmmm – det er nok det maskerede slag, men jeg ved ikke hvad det hedder 🙂

Hvad ved vi ikke om dig?

Jeg er Anglofil og en rigtig kulturnørd.

Lasse Vedersø

Bestyrelsesmedlem

Jeg er padelentusiast på 47 år, uddannet pædagog og idrætskonsulent,...

Ungdomsudvalget

Ungdomsudvalget formulerer og justerer politikken for DPF’s klubudviklingsarbejde inden for de rammer der er besluttet af bestyrelsen.
Udvalget arbejder med projekter for unge og samarbejder med eliteudvalget omkring juniorer på landsholdet.

Mads Fuglsang

Position: Næstformand
Phone: 22100001
Email: mf@danskpadelforbund.dk

Mads Fuglsang (Birdie)

Hvem er du?

Som Turismeøkonom har jeg mange års erfaring med drift og udvikling indenfor Feriehus- Rejse- og Camping branchen. Har god erfaring med bestyrelsesarbejde. Meget sportsinteresserede både aktivt og passivt, spillende træner og formand for mindre fodboldklub, engageret i Odense Padelklub og far til 2 fantastiske børn (15/13)

Hvor bor du?

Odense C, Skibhuskvt.

Hvad laver du i forbundet?

Er fuldstændig overbevist og optimistisk mht. Padel’s udvikling i Danmark. Næstformand, ” blæksprutte”.
Ansvarlig for ungdom og klubudvikling, tillige engageret i sponsor/ marketing og ordensudvalg.

Hvordan opdagede du padel?

På en træningstur syd for Barcelona, opdagede jeg Sporten, senere samme år oplevede jeg VM i Sevilla, hvilket har gjort mig lidt mere ydmyg omkring egne evner. Glæder mig vildt til DPF’s kommende turneringer.
Da jeg kom hjem var jeg solgt.

Hvad laver du når du ikke spiller padel?

Jeg er Carbroker, dvs formidling af køb/salg af biler, campingvogne/sportrejser.
Tovholder for en gruppe passionerede Southampton fans, aktiv i parkinsonforening, elsker god musik.

Hvad er dit favoritslag?

Et sliceloop med topspin og halv skrue.

Hvad ved vi ikke om dig?

Aktiv førstehjælper
Backgammonentusiast
Øl-entusiast
Humor/Humør(FB)

Mads Fuglsang

Næstformand

Mads Fuglsang (Birdie) Hvem er du? Som Turismeøkonom har jeg...

Paulina Andreasson

Position: Suppleant
Email: pa@danskpadelforbund.dk

Paulina Andreasson

Suppleant

Ordensudvalget

Ordensudvalget behandler sager, der vedrører forståelse, efterlevelse eller administration af DPFs love, regler, herunder turneringsregler mm.