I den forgangne weekend blev årets sidste ranglisteturnering afholdt i The Padel Club i Slagelse, og det var en weekend, der i dén grad viste, at padel er for alle. Hele 60 deltagere mødte op i et stemningsfuldt center, og hvis man ikke var i julestemning inden weekenden, så var man i hvert fald efter. Juletræ, æbleskiver og flæskestegssandwiches bidrog til en weekend fyldt med socialt samvær. Men padel var selvfølgelig omdrejningspunktet, og lørdag var der fx et utal af intense kampe fra 8 morgen til 22 aften.

Lørdag blev A- og B-rækken hos herrer og damer afviklet. Finalen i Herre B stod mellem Martin Eiler/Rune Grahn og Jan Larsen/Kent Jensen. Det blev en velspillet og vanvittigt spændende finale, hvor sidstnævnte trak det længste strå med 10-8 i den afgørende matchtiebreak. Finalen i A-rækken stod mellem seedet 1 og 2, og her sikrede Marc Møller og Emil Domela Hansen sig en forholdsvist sikker sejr som kulmination på en velspillet turnering. Damerækken bød på mange lange kampe i løbet af hele dagen, og klokken skulle passere 22, før den endelige vinder blev fundet. I finalen besejrede Line Nørregaard og Pauline Andreasson den fynske duo, Bettina Pedersen og Jannie Overgaard. Stort tillykke til alle lørdagens vindere.

Søndag blev vi forkælet med en adventsgave af højeste kaliber: Mix-double (A, B og +45). Vinderne i A-rækken blev Alex Laugesen/Betina Pedersen, mens Anders Müller/Jannie Overgaard tog sig af titlen i B-rækken. I +45 stak Allan Larsen/Janne Theilgaard afsted med titlen efter 2 sejre ud af 2 mulige i et gruppespil.

En stor tak skal lyde til alle deltagere og arrangører for endnu en vellykket weekend i Slagelse. Det er jer, der er med til at udvikle padel i Danmark, og denne weekend satte en tyk streg under, at padel er for folk i alle aldre og på alle niveauer. Vi håber på at se jer alle sammen igen i det nye år rundt omkring i landet.

Alle resultater fra DPF Bullpadel Julecup kan findes på følgende links:
Kategori A turneringen
Kategori B turneringen

Skriv et svar