Dansk Padel Forbund har gennem længere tid arbejdet sammen med grafiker Michael Werge, ejer af Werge Inforgrafik, om at lave et nyt logo. Vi er superglade for resultatet og håber også I kan lide det 😀🎉

Michael kontaktede os tidligere på året fordi han var begyndt at spille padel og syntes så godt om vores sport at han tilbød Dansk Padel Forbund hans hjælp.
Samarbejdet har indtil videre resulteret i et spritnyt logo som i danske farver udstråler fart og viser hvilken sport det er for kendere og hvad sporten sådan cirka går ud på for folk der ikke har kendskab til sporten.
Vi arbejder også sammen med Michael om en regelplanche som lige om lidt bliver tilgængelig i en vejrbestandig udgave i A3 og A2, lige til at hænge op på en inden- eller udendørs padelbane. Mere om planchen senere.