Officiel EM 2019 Poster

Lørdag d. 2. november drager en delegation bestående af 16 spillere, landsholdskonsulent Husse og et par holdkaptajner afsted til Lissabon for at deltage i EM 2019. Tuneringen tager en hel uge og får min. deltagelse af 13 herrehold og 9 kvindehold fra hele Europa.
Padel er stadig en ung sport i Europa, hvis vi ser bort fra nogle få lande som f.eks. Spanien. For mange af de deltagende lande, inklusiv Danmark, er det deres første EM.
Spanien stiller op med nogle af verdens bedste spillere. Det bliver spændende at se hvor højt vores landshold kan placere sig i Europa.

Den danske trup består af dygtige og ganske entusiastiske spillere som selv skal finansiere rejse og ophold. De fleste spillere er også nødt til at tage ferie fra deres job.
Det er superflot og høj moral. Giv dem et skulderklap, en venlig bemærkning, et like på facebook. De fortjener det.
Kender du en person eller en organisation der måske har lyst til at sponsere vores spilleres rejse eller ophold, så hjælp os, ved at skabe den første kontakt.

Den første af to EM udtagelse for kvindernes vedkommende er klaret. Den næste og sidste EM udtagelse for både herrer og kvinder bliver lørdag d. 21. september hos Landsholdskonsulent, Husse i Helsingborgs Racketklubb, Sverige.
EM truppen og den fremtidige danske bruttotrup vil kort efter blive offentliggjort på vores hjemmeside og facebook.

Fra besøget i februar 2019 i Helsingbors Racketklubb

Vi har tidligere besøgt “Husse” i Helsingborg Racketklubb i februar 2019 hvor vi lavede en en ganske uofficiel “landskamp” mod dygtige svenske spillere. Et par af de svenske spiller, spiller faktisk på det svenske landshold.

Skriv et svar