Disse leverandører sælger og opstiller baner i Danmark:

NavnKontaktLeverandørens beskrivelse
Padelsport.dk Tel.: 2871 5450
E-mail: Klik her
Web: www.padelsport.dk
Vi bygger vedligeholdelsesfri padelbaner i certificeret C3 varmgalvaniseret stål. Padelsport aps har specialiserede samarbejdspartnere i Spanien, Portugal og Danmark, som er din garanti for høj banekvalitet. Padelsport aps har egen produktion af baner hos både en dansk, portugisisk og spansk leverandør.
Vi konstruerer panorama, mobile og overdækkede padelbaner i certificeret C3 varmegalvaniseret stål, som er et krav i nordisk klima. Det betyder minimal vedligeholdelse og lang levetid.
Projektstyringen varetages af Padelsport aps i tæt samarbejde med vores danske partner; Nordisk Kunstgræs(NKI) og DRIVADAN. NKI står for bundopbygning, underlag og hele montagen fra første streg, til banen står færdig. NKI har 16 års erfaring med kunstgræsinstallationer til sportens verden. Alle vores baner laves efter danske og internationale standarder for padelbaner. 
MAGIBAY APS Tel.: 2796 8419
E-mail: Klik her
Web: www.magibay.com
Hos MAGIBAY er kvalitet nøglen – både hvad angår vores produkter og samarbejdet med vores forretningspartnere. Vores værdier er forankret i hæderlighed, ansvarlighed og grundighed. MAGIBAY leverer udelukkede baner fra Italian Padel, som med en stærk industrikultur koblet med stor teknisk kompetence gør virksomheden unik på markedet. Siden 2016 har Italian Padel opsat mere end 130 baner og modtaget ros fra spillere og trænere fra hele verden, hvilket vidner om deres professionalisme og kvalitet.
MAGIBAY er desuden officiel samarbejdspartner med Dansk Tennis Forbund omkring padel.
The Padel Club
Fabriksvej 6
4200 Slagelse
Mail: kontakt@thepadelclub.dk
Mobil: +4531761101
Web: www.thepadelclub.dk
Kontakt Mikael Thobo
Vi sælger Padel Galis panorama Baner officielle leverandør til World Padel tour med mondo super turf STX
Unisport.comTel.: 4064 1250
E-mail: Klik her
Web: www.unisport.com
En af Nordens største leverandører af Padelbaner.
Unisport er en af Nordens største leverandører af Padel og tilbyder Padelbaner i forskellige modeller til både udendørs og indendørs brug, samt stationære og mobile løsninger.
Med mange års erfaring og løbende udvikling inden for kvalitet, fremstilling og design, kan vi i dag tilbyde markedets bedste Padelbaner, specielt tilpasset vort nordiske klima.
Gennem et samarbejde med  Redsport og Adidas Padel, tilbyder vi et unikt helhedskoncept, for at løfte Padel som sportsgren i Norden.
Med Adidas Koncept 360 får man det allernyeste indenfor Padel, både hvad angår materiel, men også uddannelse, coaching etc.
Enrum SportingTel.: Gustav: 2826 4327
Tel.: Sofus: 2992 2784
E-mail: Klik her
Web: www.padeludstyr.dk
Enrum Sporting arbejder tæt sammen med Manza Sport i Spanien. Sammen tilbyder vi baner, der er særligt tilpasset det danske klima. Vi anbefaler typisk Manza Sport Plus banen til danske klubber (og andre købere af padelbaner). Se mere her. Ring eller skriv gerne til os for en snak om padel.
ViMartinTel.: 72681071
E-mail: Klik her
Web: www.vimartin.dk
ViMartin er en dansk virksomhed, der er eksperter i at designe og opføre padel-baner i højeste kvalitet. Vores montører har 15 års erfaring med installering af padelbaner i Spanien. Rammekonstruktionen på vores baner består af aluminium, og fås i mange forskellige farver. Ring til os for at høre hvilke muligheder vi tilbyder.
Tiebreak International ApSTel.: 28140811
E-mail: Klik her
Web: www.padeltotal.dk
www.tiebreakinternational.com
Tiebreak International tilbyder i samarbejde med det svenske firma, Trafik og Fritid helhedskonceptet PadelTotal. Så uanset om I blot søger en baneleverandør eller en totalløsning indeholdende markarbejde, bookingsystem, belysning, lydsystem samt online markedsførring – er I meget velkomne til, at drage nytte af vores viden og erfaring, som den førende padelleverandør i Norden.
Play Maker Sports ApSTel.: 40141120
E-mail:  Klik her
Web: www.playmaker.eu
Play Maker Sports ApS har 30 års erfaring med anlæg af belægninger til tennis og er anbefalet af DTF i den henseende.
Vores PadelCourt er egnet til alle spillere – motion- og turneringsspillere.Underlaget ude er kunstgræs eller grus og inde (kunstgræs og grus giver dårligt indeklima) er, vores Davis Cup underlag med 60% shockabsorption og en holdbarhed på mindst 10-15 år, vores foretrukne underlag.
TRESS Sport og Leg ASTel.: 8652 2200
E-mail: Klik her
Web: www.tress.dk
 
A-Sport A/SLars Snedker
Tel.: 2113 3226
E-mail: klik her
Web: www.a-sport.dk
I A-Sport kan vi hjælpe jer med, at realisere jeres padel projekt. Vi hjælper med alt fra første idé, til fremtidig service af banen. Kort sagt, kan vi være jeres partner, i alle aspekter af projektet.
Vi står udover opførelse af selve banen, gerne for anlægsarbejdet og fundamentering, etablering af overdækning, hjælp til indhentning af tilladelser og ansøgning om midler.
Derudover kan vi selvfølgelig levere ketcher, bolde og andet løsudstyr.
Vi står gerne for hele processen!
Uno-Uniqa Group A/S
Vordingborgvej 35
4600 Køge
Bjørn Christensen
Tel.: 3055 9952
E-mail: klik her
Web: www.uniqa.dk
Uno-Uniqa har stor fokus på Padel. Med en af Spaniens bedste leverandører i ryggen, står vi klar til at hjælpe jer med projektering og anlæg af Padel anlæg såvel ude som inde.
Vi er desuden selv aktive Padelspillere – den begejstring vi har for sporten, ønsker vi skal danne grundlag for at lave baner sammen med jer.
Trafik & Fritid / SportAlt.dk
Lunderskovvej 7
6600 Vejen
SportAlt.dk / Trafik & Fritid
Tel: 75389911
Mail: Klik her
Web: www.sportalt.dk/
Trafik & Fritid / SportAlt.dk formidler i samarbejde med tyske Kübler Sport, spansk produceret Padelbaner med smarte og individuelle funktionsløsninger, efter ønsker og behov.
Padelbanerne kan benyttes af alle og vi tilbyder 3 typer; Padel Court Classic,  Padel Court Pro samt Padel Court Panorama. Kontakt os gerne for at høre hvad vi kan gøre for dig i din kommune.
………………………………………….

Ansvarsfraskrivelse: Ovenstående beskrivelser er leverandørens egne beskrivelser af deres firma og leverancer. DPF tager intet ansvar for de ovenstående oplysninger.

Leverer du også padelbaner og vil I gerne med på listen? Så kontakt os her.