Opdateret d. 4. maj 2021

Udendørs padel er tilladt i hele landet. Indendørs padel er også tilladt, med mindre begrænsninger.

Denne anbefaling er gældende fra torsdag d. 6. maj 2021 frem til søndag d. 20. maj 2021.

Dansk Padel Forbunds anbefalinger er baseret på DIF’s og kulturministeriets retningslinier for Idræt, foreningsliv og idræts- og fritidsfaciliteter.

Generelt:

• Udendørs padel i organiseret regi er tilladt for op til 75 personer.
  • Indendørs padel er tilladt for for alle aldre op til 25 personer i samme lokale.
  • Adgang til indendørs faciliteter forudsætter gyldigt coronapas/test

Anbefalinger til spillerne:

• Medbring håndsprit – brug det flittigt
  • Bær mundbind til og fra banen (kun indendørs baner)
  • Begræns baneskift mest muligt
  • Forlad banerne/centeret med det samme du har spillet
  • Hold 2m afstand udenfor banen og pas på hinanden

For klubber/baneejere/indendørs centre:

• Centeret skal være bemandet i hele åbningstiden for sikre den fornødne kontrol af gyldigt coronapas eller test.
  • Det anbefales at sektionere banerne vha. markeringsbånd ell., så spillere kan komme og gå uden at komme i kontakt med spillere på andre baner.
  • Ansatte skal bære mundbind/visir
  • Hav ekstra mundbind til spillere der mangler dette ved ankomst
  • Sørg for der altid er rigeligt med håndsprit ved indgangen og gerne ved hver bane
  • Lad der eventuelt kun være adgang for spillere med banebooking (undlad tilskuere)