Det internationale forbund FIP har tilføjet 3 kategorier til deres turneringsprogram som skal give spillere udenfor WPT mulighed for at optjene adgangsgivende internationale ranglistepoints, som i sidste ende kan give adgang til WPT.
I kan læse mere om kravene til disse turneringer og hvor mange point de giver mm. her.

For et par uger siden deltog Marianne Rasmussen/Betina Pedersen i en FIP Promotion turnering i Hamborg og vandt.
I weekenden deltog de to danske par Esben Hess-Olesen/Nils Skajaa og Morten Kirk Brødbæk/Tobias Lau Stemann fra henholdsvis Team Propadel og Team Match Padel i FIP Promotion turneringen “Padel Open Geretsried” nær München.

Fra venstre: Esben, Nils, Morten og Tobias

Begge par vandt deres første kamp. I kvartfinalen møder Morten og Tobias overmagten og besluttede i bedste stil at blive i München og støtte deres danske kammerater.
Nils og Esben går hele vejen og vinder alle deres kampe. Finalen bliver en supertæt affære som ender 6-7, 6-3 og 7-6 Nils og Esbens favør. Kæmpesucces i Tyskland endnu en gang.

Kæmpe tillykke til vinderne Esben og Nils, men også stort skulderklar til Morten og Tobias som høstede vigtig udenlandsk kamperfaring.

Hele turneringen kan ses her