DPF Padel Liga starter officielt i morgen, lørdag d. 10. april 2021.
For os er det noget nær en vaskeægte verdenssensation at vi er så mange spillere tilmeldt – mere end 1070 spillere lige nu, 1686 kampe og 133 hold. Vi forventer mere end 1300 spillere inden sæsonen er slut.

Hvornår skal vi spille?

Vi venter stadig på, at Danmark åbner op igen, men vi er nået langt i vores bestræbelser på at skabe et brag af en forårssæson i DPF Padel Liga:

Alle divisioner og indplaceringer af hold i DPF Padel Liga 2021 er foretaget

Vi havde i efteråret 2020 deltagelse af 39 hold – i foråret 2021 er vi 133 hold!

Vi har foretaget indplacering ud fra et hensyn til placeringerne i efteråret, indgivne ønsker samt geografisk afstand – og vi er landet med et resultat vi i al beskedenhed er stolte af.

DPF Padel Liga forår 2021 er ”ready to launch”

Alle kan se deres række og modstandere på Rankedin. Dem der spiller udendørs går bare i gang. Dem der spiller indendørs kan se at de spiller alle kampe efter d. 21. maj.

Final Four forår 2021

Vinderne af de fire eliterækker spiller en spændende Final Four om blive elitemester i DPF Padel Liga. Final Four var programsat til weekenden uge 23, men Final Four rykkes nu til august, da vi ikke som planlagt kan spille alle kampe fra d. 10. april.

I det vedhæftede dokument kan du ses alle rækkerne i forårets DPF Padel Liga – helt omme på sidste
side vises resultaterne og en gennemgang af efteråret 2020. Gennemgangen er nok kun for vaskeægte padelnørder og hvis man ikke orker at læse det, står der ikke noget man absolut SKAL vide.

Skriv et svar