For at spille svenske turneringer, der er sanktioneret af det Svenske Padel Forbund(SPF) og dermed med SPF-ranking point, skal I have en svensk spillerlicens. Licensen koster 400 SEK om året og inkluderer en skadeforsikring.

Hvordan får jeg en svensk spillerlicens

Du får en svensk spillerlicens ved at følge disse trin:

  • For at kunne købe licensen skal man bruge et svensk personnummer. Du kan oprette et hypotetisk personnummer her. Det er nemt.
  • Licensen købes her.

Man starter altid med 50 ranking points.
Man kan ikke tilmelde sig en bestemt kategori, når man tilmelder sig en sanktioneret turnering. Man placeres derimod i en kategori udfra ens ranking points.
For øjeblikket er det kun de svenske A- og B-kategorier der er sanktioneret, men det ændres snart, så det også omfatter en C-kategori.

Wildcard

Når I tilmelder jer en turnering, kan I anmode om et Wildcard til enten A- eller B-kategori, da man som udgangspunkt ikke har nok point i starten til at stille op i de rækker. Sandsynligvis får I et Wildcard i B-kategorien, hvis I er nogle af de bedste spillere i Danmark.

Svenske turneringer

I kan finde en liste over de tilgængelige turneringer lige nu her.
De højst rangerede turneringer er de sanktionerede turneringer, der kræver en svensk licens, og vil give jer svenske ranking point.

Luk menu