DM 2018 resultater

En herlig weekend er slut og 4 par står tilbage med et trofæ i hånden der viser, at de kan kalde sig Danmarksmestre i Padel – kæmpe tillykke til dem.

Fra Dansk Padel Forbunds side, vil vi gerne sige tak til både spillere og tilskuere, der har været med til at gøre weekenden til en herlig padeloplevelse – både på og uden for banen. Lad os få mange flere af dem sammen.

Vi har lært en masse og håber på, at vi hver gang kan løfte det til et endnu højere niveau, så skriv meget gerne, hvis I har idéer til hvordan det kan blive bedre i fremtiden.

Følg os på facebook(Giv os et like) og kik i vores aktivitetskalender, for oplysninger om kommende padelarrangementer.

Lidt links:

 

Vinderne blev:

 

Program for DM 2018

Så er vi klar med programmet for Danmarksmesterskabet 2018 i den kommende weekend.

I finder et deltagerbrev med praktiske oplysninger, samt et kampprogram for lørdagen her.

Der spilles i følgende kategorier:

I kan se turneringsplan og program under henholdsvis draws og schedule i de ovenstående kategorier ved at klikke på den enkelte kategori.

Vi glæder os til at se jer på lørdag og søndag og ser frem til en rigtig god weekend.

Med sportslige hilsner
Dansk Padel Forbund

Friendly international arctic padel tournament 2019

Så er der kommet et præliminært program fra Finland. Du kan se det foreløbige program her og den officielle flyer her.

Danmark stiller som minimum med et hold i kategorierne herre 45+ og 50+, og vi arbejder hårdt på også at få et kvindehold og måske også et 55+ hold med.

Vi kan stadig bruge spillere i alle kategorier, så meld ind hvis du har lyst og tid til at tage med og få en super padeloplevelse.

Invitation Arctic Padel 2019

Nyhedsbrev nr. 1

Hermed det første nyhedsbrev. Formatet er endnu ikke helt fastlagt.  Vi regner med at udsende et nyhedsbrev ved store begivenheder eller ca. hvert kvartal.

DPF – Nyhedsbrev nr. 1 November 2018

Danmarksmesterskab 2018

Dansk Padel Forbund indbyder alle spillere til at deltage i Danmarksmesterskabet i padel.

Så er det tid til Danmarksmesterskabet i padel 2018 for herrer og kvinder.

Turnering afholdes lørdag og søndag d. 1-2 december 2018 i Ballerup Indoor Club. Telegrafvej 6, Ballerup.

Alle par er garanteret 2 kampe.

Tilmelding senest d. 24 november 2018. Du kan tilmelde dig turneringen her.  Tilmelding forudsætter at du er oprettet i Setteo og har købt en spillerlicens udstedt af Dansk Padel Forbund. Du kan læse mere om spillerlicensen her.

Med sidste turnering, Bullpadel Open 2018, i som erfaringsgrundlag arbejder vi videre med det fremtidige format for DPF turneringer. De sidste detaljer er endnu ikke plads, så mere information senere.
Denne gang bliver der følgende kategorier:

 • Kvinde senior
 • Herre senior
 • Herre senior 45+
 • Mix

Tilmeld dig derfor med det samme.

Deltagergebyret er på 225 kr. pr. spiller. Deltagergebyret dækker:

 • Deltagelse i turneringen
 • Nye bolde til hver kamp
 • Indskrivningsgave fra Bullpadel til alle deltagere

 

Alle deltagere skal :

 • Have en spillerlicens udstedt af Dansk Padel Forbund. Læs mere om spillerlicensen her.
 • Være dansk statsborger. Dette kan deltagerene blive bedt om at dokumentere ved et fremvise gyldigt  dansk pas.

 

Eventuelle spørgsmål sendes til turnering@danskpadelforbund.dk.

 

Under dette stævne vil der blive taget billeder. Materialet vil blive anvendt på vores hjemmeside, Facebook og evt. sendt til trykte medier som aviser ol.
Rent legalt betyder det: Ved at deltage i dette stævne, hvad enten det er som spiller, træner, tilskuer eller andet, giver De Deres samtykke til, at arrangøren kan tage, videregive og modtage billeder af Dem, uden at nogen parter kompenseres herfor. Arrangøren har ret til at offentliggøre optaget materiale selv eller gennem en tredjepart. Optagelserne forventes at være af en karakter, som ikke vil indeholde følsomme personoplysninger(som defineret i Databeskyttelsesforordningen).

 

 

Bullpadel Open – Nyt center dannede rammen om den første ranking turnering i Danmark

Mens efterårsvejret for alvor viste sig fra sin koldere side, kunne man i weekenden varme sig over, at 30 padelglade par havde fundet vej til Nordhavn for at deltage i BullPadel Open. ProPadel CPH dannede rammerne, og i samarbejde med Bullpadel og Dansk Padel Forbund var fundamentet for at afholde Danmarks første rankingturnering på plads.  De 24 herrehold og 6 kvindehold der var tilmeldt nød godt af en ambitiøs og veludført turnering. Det kunne tydeligt ses, at der var lagt vægt på tilgængelighed, hvor b.la. programmet kunne følges på storskærm til glæde for både spillere og tilskuere. Kampene rullede der ud af og de deltagende par kunne mellem de mange kampe nyde godt af sund og velsmagende frokost, samt gratis T-shirts sponseret af Bullpadel.

Musikken fyldte allerede hallen, ved min ankomst lørdag morgen, og jeg blev mødt at god stemning fra kendte ansigter, der allerede var i fuld sving med opvarmningen. Humøret var i top mens folk spillede sig ind på banerne.

Inden kampstart blev dagens program præsenteret ved stormskærmen og dagens kampe kunne efterfølgende sættes i gang. Alle fik udleveret kampkort før de kunne gå i gang, som også bidrog til turneringsstemningen. Langsomt kom der også stor tilslutning fra publikum og mellemgangene mellem banerne blev fyldt. Det var fedt med denne stemning i hallen, hvor der blev heppet og klappet af de gode dueller. Som turneringen skred frem, blev kampene mere intense, duellerne længere og tilskuernes opbakning højere. Det er længe siden, at jeg har oplevet så stor tilslutning til en tenniskamp, og det gav ekstra energi og kræfter på banen. Kampresultaterne kan du blive opdateret på her:

Kvinder kategori A Pulje 1 Pulje 2
Herre kategori  A
Herre kategori C

Hvis du vil se weekenden i billeder, så er de samlet her: http://danskpadelforbund.dk/billeder/

Selvom det var en utrolig hyggelig padel weekend med alle de kendte ansigter, som man støder på i dagligdagens selvarrangerede kampe, så håber jeg selvfølgelig at sporten kommer til at vokse sig stor. Derfor var det en god turneringsstart, hvor vi skal have endnu flere turneringer og arrangementer på banen og byde de nye ansigter velkommen. Den del vil jeg glæde mig til at bidrage til, så endnu flere får øjnene op for denne fantastiske sport.

2nd Arctic padel tournament 45+. Vi søger spillere

Sidste år var vi 4 spillere fra Danmark som deltog i denne fantastiske “friendly” turnering.
Vi er igen i år blevet inviteret til at deltage d. 18-20 januar 2019 sammen med op til 8 andre lande. I år er målet at stille med minimum 2 hold.

Sidste spillede vi mod Spanien, Holland, Belgien, Tyskland og Finland.

DPF søger derfor spillere som kunne tænke sig at deltage.  Kontakt DPF på turnering@danskpadelforbund.dk hvis det har interesse.

Alle udgifter i forbindelse med turen  er egenbetalt. Alle deltagere vil blive tilbudt en landsholdstøjpakke fra Bullpadel til en god pris.

Ønsker du at komme med på holdet skal du være født i 1974 eller tidligere og bo i Danmark.

Lidt stemningsbilleder fra sidste år kan ses her og en video kan ses her

 

Bullpadel Open nyt

Så er der knap 2 uger til Bullpadel Open starter og blot en uge til at tilmeldingsfristen udløber. Tilmeldingerne triller stille ind, men vi vil selvfølgelig gerne have mange flere par med. Støt op om vores fælles passion ved at tilmelde jer nu. Indskrivningsgaven alene gør stort set turneringen gratis 🙂

Der har de sidste par uger været en del spørgsmål ang. tilmeldingsprocessen. Vi har derfor lavet en guide som vi håber kan hjælpe jer godt på vej. Er der stadig problemer må I ikke tøve med at tage kontakt til os på turnering@danskpadelforbund.dk, så skal vi nok hjælpe jer gennem processen. I kan læse guiden her.

Vi anerkender at der endnu mangler klubtilbud mange steder i landet og vi har derfor valgt at hjælpe spillere uden klubmedlemskab ved at lave en spillerlicens der kun gælder en måned til reduceret pris. I kan læse om alle vores spillerlicenser i vores guide.
Køber man et års medlemskab har vi valgt at forlænge medlemskabet så det gælder resten af 2018 og hele 2019. Ved købet står der at medlemskabet kun er gyldigt indtil 1 jan. 2019, men vi forlænger altså medlemskabet til 1 jan. 2020 efter købet.

Har du yderligere spørgsmål til tilmeldingsprocessen eller Bullpadel Open er I altid velkommen til at kontakte os.

 

Bullpadel Open. Den første rankingturnering i Danmark

Sæt kryds i kalender d. 27-28 oktober 2018.

Bullpadel, vores nye sponsor, afholder i samarbejde med Dansk Padel Forbund, turneringen Bullpadel Open 2018 i Propadel i Nordhavnen. Det bliver den første rankingturnering i Danmark.

 • Alle deltagende spillere får en Bullpadel T-shirt som indskrivningsgave.
 • Mad og drikke til alle deltagende spillere.
 • Alle tilmelder sig kategori A turneringen her.
 • Alle spillere er garanteret 2 kampe. Tabere i første runde går videre til kategori C turneringen(50% af normal kat. C point)
 • Herrer spiller 27 okt . og hvis der er stor tilslutning også 28 okt
 • Kvinder spiller d. 27 okt.
 • Alle kampe bliver 2 sæt + en evt. match tiebreak.
 • Alle spillere skal være registreret i Setteo og have en DPF spillerlicens. Licensen købes ved at tilmelde sig DPFSetteo.  DPF anerkender at der endnu mangler klubtilbud mange steder i landet og vi har derfor valgt at hjælpe spillere uden klubmedlemskab ved at lave en billig spillerlicens der gælder en måned. Læs evt. mere her.

 

Se flyeren her

 

 

Sponsor- og samarbejdsaftale med Bullpadel

 

Vi er rigtigt glade for at meddele at vi har indgået en sponsor- og samarbejdsaftale med spanske Bullpadel. Bullpadel udvikler og producerer udelukkende padeludstyr. De har et komplet sortiment lige fra nogle af de bedste bat til supersmart tøj, sko, tasker, grip og bolde.

Aftalen omhandler bl.a. træneruddannelse, tøj og udstyr til landsholdet, bolde til alle DPF aktiviteter, præmier og gaver til turneringer. Takket være sponsoraftalen kommer landsholdet til at fremstå knivskarpt når vi deltager i bl.a. VM, EM og trænings- og opvisningskampe.

En vigtig del af aftalen er de IPF godkendte trænerkurser Bullpadel tilbyder, så vi hurtigt får tilført flere trænere i Danmark. Det første kursus med IPF godkendte spanske trænere forventes allerede afholdt i efteråret 2018.

Aftalen gælder til udgangen af 2020.

Sammen med den lokale Bullpadel agent, Enrum Sporting, har vi lavet en aftale om rabatter på tøj og udstyr til med­lems­klubber og deres medlemmer. Samarbejdet om­hand­ler også afholdelse af, og præmier til, turneringer for både begyndere, øvede og elitespillere. Enrum Sporting deltager også gerne i lokale arrangementer i klubberne rundt omkring i Danmark.

For at fejre samarbejdet har Enrum Sporting tilbudt 20% rabat på alle deres Bullpadel produkter, i hele september måned 2018, til alle medlemmer af Dansk Padel Forbund. Du kan se produk­terne på www.padeludstyr.dk. Hvis du er interesseret i at benytte aftalen, skal du sende en mail til enrumsporting@outlook.dk eller en sms til (+45) 29922784, så får du en rabatkode retur.

Hold øje med vores facebook side, fordi lige om lidt laver vi en konkurrence på Facebook, hvor du kan vinde et Bullpadel HACK bat. HACK battet er den absolutte topmodel og bruges bl.a. af Paquito Navarro, en af verdens bedste padelspillere.

Ønsker du yderligere information omkring aftalen og samarbejdet, så kontakt Christian Nybroe, formand Dansk Padel Forbund på cn@danskpadelforbund.dk eller (+45) 61655393.

Vil du høre mere om Enrum Sporting, så kontakt Sofus Enrum på (+45) 29922784.

I øvrigt henvises til www.danskpadelforbund.dk, www.padeludstyr.dk, og www.bullpadel.com

I kan læse vores pressemeddelelse her

 

Load more