Dansk Padel Forbund er en realitet

Vi har i dag modtaget besked fra det internationale padel forbund om at Dansk Padel Forbund er endelig optaget som medlemsland nr. 33.

Ansøgningen blev sendt d. 21 aug. 2017 og fulgt op af et besøg af Daniel Patti(President, FIP) og Alexandre Pavy(President, Padel Belgium) d. 5 og 6 nov. 2017.

Vi er alle stolte over at være optaget i det fine selskab og meget ydmyge overfor det store arbejde der ligger foran os med at få Dansk Padel Forbund anerkendt i Danmark og i det hele tager promoveret vores herlige sport.

Dansk Padel Forbund blev første gang stiftet d. 3 sept. 2009 af Linda Johannsen and Helle Pedersen, Du kan læse mere om DPF’s historie her.

Læs om hvordan Padel opstod, og har udviklet sig siden starten, for ca. 50 år siden her.